Diensten

Bij MB Sport & Performance gaan we voor sporten voor iedereen, welke vorm dan ook.
Wil je nu thuis sporten, op locatie, sport specifiek of juist alleen begeleiding met je voeding?

Training aan huis

Ik laad mijn auto vol met trainingsattributen en kom naar jouw huis gereden. Daar doen we de training op een door jou zelf gekozen plek. Na de training ga ik weer weg en kun jij gelijk onder je eigen douche springen en verder met je dag.

Ruitervitaal trainingen

Voor ons paard willen we vaak de allerbeste gezondheid en training, echter vergeten we vaak dat wij zelf als ruiter ook aardig wat prestaties neer moeten zetten.
Wil jij je prestaties te paard verbeteren of werken aan je balans. coördinatie of uithoudingsvermogen? Dan is dit programma perfect voor jou.

Online trainingen

Niet meer uit huis willen en binnen ongeveer 40 minuten klaar willen zijn met sporten? Zeker nu met Covid-19 willen we het contact met mensen zo veel mogelijk verminderen. Daarom bied MB Sport & Performance ook online live trainingen aan. Hiervoor heb je alleen een laptop/computer/telefoon nodig en je krijgt zo training vanuit je eigen huis.

Voedings-
begeleiding

Voedingsbegeleiding met om de paar weken een kort begeleidingsmoment om te kijken of de begeleiding werkt of dat er nog aanpassingen nodig zijn.
Ook mogelijk om alleen online te doen!

Dans
programma’s

Ga je naar een dansopleiding of zit je op een dansopleiding en wil je naast het dansen je lichaam op een optimale manier begeleiden. Dan zijn de dansprogramma’s wat jij zoekt. Trainingsmatig en/of op voedingsgebied. Vraag naar de mogelijkheden!

Sport maatjeHeb jij gewoon een maatje nodig om je wandelingen mee te maken, de stok achter de deur voor je dagelijkse beweging? Ook daarvoor staat MB Sport & Performance voor je klaar.


Laten we samen wat opbouwen.


%d bloggers liken dit: