Review

De eerste trainingen zijn gegeven

Ik vind het heel belangrijk om goed in gesprek te blijven met de mensen die ik training geef. Aangezien ik niet degene ben die de doelen wilt behalen, maar de mensen die ik training geef. Luisteren de voorkeuren en lichamelijke mogelijkheden is één van de key punten waar MB Sport & Performance voor staat.

Na mijn training van mijn vaste dinsdag avond groep heb ik hun gevraagd of zij ervoor open stonden om kort hun eerste ervaringen te delen.

  • “Vanwege bekkenklachten uit mijn zwangerschappen heb ik bewust gekozen voor een goede begeleiding bij het sporten. Samen met Marlous heb ik er alle vertrouwen in dat mijn lichaam weer in haar kracht komt. De eerste trainingen zijn achter de rug en met mijn bekken gaat het, boven verwachting, heel goed! Uiteraard heb ik last van de nodige spierpijn, maar dat is voor mij een teken dat mijn spieren weer wakker worden geschud.”
  • “Sporten is niet iets wat op mijn hobbylijst staat. Wel was ik er zeker van dat er iets moest gaan gebeuren, zeker gezien mijn rugklachten. Bij Marlous is het hard werken, maar in een hele leuke sfeer.
    Voor het eerst, na een paar trainingen al, wakker worden met veel minder rugpijn, wat een verandering!
    Extra fijn: Marlous komt bij je thuis!”
  • “Super leuke en fijne trainingen! Er wordt goed met je meegedacht over wat je graag wilt bereiken. Zelf wilde ik graag weer beginnen met sporten en dit vond ik een goede oplossing, thuissporten met een fijne begeleiding!”

Zelf ervaren wat de trainingen inhouden of een vrijblijvend gesprek inplannen? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: